-26%

Višenamjenska mini četka za čišćenje (1+1 GRATIS) – MiniCleaner

Lako i brzo ćete ukloniti prašinu koja se nakuplja u spojevima i ventilacijskim otvorima. Pomoći će vam i kod čišćenja tipkovnica, roleta, klima uređaja. S jedne strane sastoji se od četkice od izdržljivih, ali mekanih dlačica. S druge strane, izrađena je od mikrovlakana što će vam olakšati čišćenje uskih otvora.

Risparmia: 7,10 (26%)

Disponibile su ordinazione

19,90

COD: AvCist Categoria:

IZVRSNO ZA KORIŠTENJE NA RAZNIM POVRŠINAMA

Četkicom ćete moći čistiti razne površine, kao što su: instrument tabla, rolete, radijatori, tipkovnice itd.. Lako će očistiti i ventilacijske otvore u automobilu.

POTPUNO JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE

Prije upotrebe uvijek provjerite je li četka potpuno suha. Jednostavno je za korištenje: samo je držite u rukama i počnite čistiti. Nakon upotrebe jednostavno uklonite i operite.

DOHVATITE DO SVIH TEŠKO DOSTUPNIH PODRUČJA

Sada možete lako i efikasno očistiti sva teško dostupna područja u uredu, automobilu i drugim područjima. Četkanje će opet postati zabavno.

MALI FORMAT

S obzirom da je četkica teška samo 30 grama, možete je ponijeti sa sobom bilo gdje. Možete je nositi i u torbici jer je druga samo 16,5 cm.

KRPICE OD MIKROVLAKANA

Nakon čišćenja, krpice od mikrovlakana lako ćete ih skinuti i oprati. Izdržljivi materijal osigurat će vam da ih koristite jako dugo.