-39%

Nosač za mobitel – TELFIX®

Nosač za mobitel TELFIX® za retrovizor je novi način da pričvrstite svoj smartphone uređaj u autu. Moćne opruge drže vaš uređaj na sigurnom mjestu čak i na lošijim cestama.

Risparmia: 14,00 (39%)

Disponibile su ordinazione

21,90

Quantità:
IL PIÙ VENDUTO
1x 21,902x 17,903x 15,90
COD: AvOgl Categoria:

ROTACIJA OD 360 STUPNJEVA

Retrovizorski drzač telefona s rotirajućom glavom od 360 stupnjeva pružiti će vam najbolji kut gledanja kako biste osigurali sigurnu vožnju. Telefon možete postaviti u bilo kojem smjeru (vodoravno, okomito itd.) i uživajte u relaksiranoj vožnji. Sa dva zgloba i mogućnost podešavanja gornjeg zgloba u smjeru naprijed- natrag i donjeg kugličnog zgloba mogućnost podešavanja kuta.

MAKSIMALNO STABILAN

Snažna napetost u oprugama i dizajn zaključavanja s 4 ugla čini držač telefona čvrsto pričvršćenim na retrovizor, održava uređaj na mjestu tijekom vožnje. Kompatibilan sa svim vrstama automobila i mobilnih uređaja.

LAKO SE POSTAVLJA

Nema potrebe za složenim alatima i znanjem za postavljanje držača za telefon, samo pričvrstite kopče za retrovizor, umetnite telefon u postolje i posao je završen, zatim možete rotirati ili podesiti telefon pod kutom koji vam najviše odgovara

TEHNIČKE INFORMACIJE

Boja: Crna
Materijal: ABS Plastika
Primjenjiv je za većinu tipova mobitela