-25%

Organizator prtljažnika automobila – SuperORG

S ovim vrhunskim revolucionarnim organizatorom za automobile više ne morate brinuti da će se stvari u vašem automobilu polomiti ili proliti po sjedalu, 8 ultra velikih džepova osiguravaju da sve ostane organizirano u najboljem redu.

Risparmia: 10,10 (25%)

Disponibile su ordinazione

29,90

COD: AvOrg Categoria:

ULTRA VELIKI KAPACITET

Dimenzija od 89 cm duljine i 45.5 cm širine, ojačane osnovne ploče, jake i čvrste bočne stijenke, neklizajuće trake na dnu za sprječavanje klizanja, Organizator stražnjeg sjedala prtljažnika nudi 8 vrećica za pohranu ultra velikog kapaciteta s poklopcem, dovoljno velikih za utovar auto namirnice, sredstva za čišćenje, igračke za bebe, pumpe za gume, potrepštine za pse, alati, sportska oprema itd. Spriječite da predmeti i vaše vozilo stvaraju buku ili da se oštete zbog sudara kada se automobil kreće.

LAGANO ZA MONTAŽU I UKLANJANJE

Jednostavno objesite na naslon za glavu s 3 podesive trake s kopčom, zatim pričvrstite otvor na stražnje sjedalo automobila. Možete ga sklopiti i spremiti kada nije u upotrebi. Izvrsno za održavanje vašeg automobila urednim i organiziranim. Ugrađena s podesivim remenom s kopčom odgovara većini sjedala u vozilu i drži ih na mjestu.

MATERIJAL PREMIUM KVALITETE

Ovaj organizator za pohranu na stražnjem sjedalu automobila izrađen je od čvrste oxford tkanine i lagane najlonske mreže. Izdržljiv, vodootporan, periv i dugotrajan. Lako je očistiti prljave otiske na njemu, samo je potrebna mokra krpa za čišćenje.

OSTALE INFORMACIJE

Boja: Crna
Materijal: Oxford tkanina i Najlonska mreza
Veličina: 89cm x 45.5 cm
Podesivo za većinu vozila