-23%

Brivnik za striženje las in oblikovanje brade

Visoko zmogljivi strižnik je neverjetno natančen pri striženju las in brade. Očistite ga lahko pod vodo, z USB polnjenjem pa ga boste lahko uporabljali do dve uri!

Risparmia: 8,70 (22%)

Disponibile su ordinazione

29,90

Quantità:
IL PIÙ VENDUTO
1x 29,902x 23,903x 20,90
COD: BritClip Categoria:

PRIVLAČEN IZGLED BO ZAGOTOVLJEN

Brivnik je opremljen z ostrim rezilom v obliki črke T in močnim motorjem, ki zagotavlja visoko zmogljivo natančnost. Omogoča vam kakršno koli oblikovanje, hkrati pa preprečuje draženje kože.

 

PERILNO REZILO

Rezilo obrezovalnika je nepremočljivo. Hitro ga lahko očistite pod tekočo vodo, to pa ne pozabite storiti po vsaki uporabi stroja, saj boste tako tudi preprečili kopičenje bakterij. Vaš stroj bo za vedno ostal čist.

 

HITRO USB POLNJENJE

Profesionalni strižnik je opremljen z litijevo baterijo 1200mAh. Do polne baterije vas ločita le dve uri polnjenja, njegova uporaba brez kabla pa šteje 120 minut. Za polnjenje in ponovno uporabo ga lahko priključite kar z USB vmesnikom.

MOČAN IN TRAJNI MOTORČEK

Strižnik za lase ima močan in trpežen motorček z ostrim rezilom, kar pomeni, da se ne zatakne tudi pri najbolj debelih in težkih vrstah las. Opremljen je s 4 vrstami vodilnih glavnikov (1,5 mm / 2 mm / 3 mm / 4 mm), ki ustrezajo različnim zahtevam glede dolžine.