-34%

USB Električni trimer 2u1 – SPORTSMAN

Od sada možete ukloniti dlačice u nosu ili glatko oblikovati svoju bradu ili kosu gdje god se nalazili s našim laganim i prijenosnim višenamjenskim trimerom 2-u-1.

Risparmia: 13,10 (34%)

Disponibile su ordinazione

24,90

Quantità:
IL PIÙ VENDUTO
1x 24,902x 19,903x 17,90
COD: BrivMin Categoria:

MULTI FUKNCIONALNI TRIMER

Ovaj prijenosni trimer dolazi u paketu s 2 nastavka koji se mogu zamijeniti kad god poželite, nastavak za odstranjivanje dlačica u nosu ima glavu koja se rotira za 360* stupnjeva tako da može dosegnuti i najnedohvatnije dlačice u nosu, s drugim nastavkom možete oblikovati bradu i kosu vrlo precizno i glatko.

PRIJENOSNI DIZAJN

SPORTSMAN trimer sa svojim elegantnim i prijenosnim dizajnom uvijek ga možete ponijeti sa sobom gdje god da vam je potreban, USB punjenje vam omogućuje punjenje sa bilo kojeg uređaja koji ima USB priključak (računalo, prijenosno računalo, punjač za mobitel, Powerbank itd.). Potrebno je 4 sata punjenja i možete ga aktivno koristiti do 60 minuta.

ODLIČAN DAR ZA SVAKOG MUŠKARCA

Izvrstan je i kao poklon za sve prilike jer svakom modernom muškarcu treba jedan ovakav set kako bi svaki dan izgledao savršeno.

TEHNIČKE INFORMACIJE

U paketu dobijate: 1x dodatak za uklanjanje dlačica u nosu, 1x trimer za glatko oblikovanje bradu i kosu, 1x četkica za čišćenje trimera, 1x USB kabel za punjenje
Boja:
Crna
Materijal: ABS Plastika i nehrđajući čelik
Vrijeme punjenja: 4 sata
Vrijeme aktovnog korištenja: do 60 minuta
Snaga: 3W
Težina: 50 gr

.