-35%

Valjak za uklanjanje dlake od kućnih ljubimaca – PetRoller®

Imati svog krznenog prijatelja na sofi više neće biti problem . Evo rješenja za čišćenje pseće i mačje dlake s vaših presvlaka za sofe, kreveta, odjeće, deka i još mnogo toga. Valjak je super jednostavan za korištenje; za samo minutu, imat ćete namještaj bez dlaka!

Risparmia: 12,10 (34%)

Disponibile su ordinazione

22,90

COD: CistDlak Categoria:

PREDIVAN POKLON ZA VLASNIKA KUĆNIH LJUBIMACA

Ovo je valjak za uklanjanje dlake za kućne ljubimce koje nikada prije niste imali. Učinkovito će očistiti sve vrste dlaka kućnih ljubimaca s vaših sofa, kauča, kreveta, tepiha, deka, odjeće i još mnogo toga. Zgodno je i jednostavno. Izdržljiv je i nikada se ne lomi u uporabi. Nakon što ga upotrijebite, bacit ćete svoj stari valjak za dlačice zauvijek !

VALJAK KOJI ĆETE KORISTITI JAKO DUGO

Jednostavno kotrljajte naprijed-natrag po površini koju želite očistiti, pokupite dlaku kućnih ljubimaca, otvorite poklopac i vidjet ćete da je pretinac za otpad pun dlake kućnih ljubimaca, a namještaj ili odjeća čista kao i prije. Ispraznite pretinac za otpad i bacite dlaku kućnih ljubimaca u smeće. Uz 100% višekratni valjak za dlačice kućnih ljubimaca, više nemojte trošiti novac na dopunjavanje ili baterije. Isplativ proizvod za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca.

ČVRST I IZDRŽLJIV MATERIJAL

Izdržljiva ABS plastika osigurava trajnost valjka za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca. Ako imate mačke, pse ili bilo kakve krznene ljubimce, ovaj valjak za uklanjanje dlaka je ono što tražite! Kad god i gdje god ga koristite, vaš PetRoller® valjak funkcionirat će jednako kao i na dan kada ste ga kupili.

OSTALE INFORMACIJE

Boja: Bijela
Materijal: ABS Plastika
Nemojte prati površinu četke izravno vodom. Umjesto toga, koristite mekani ručnik koji je natopljen vodom ili sintetičkim deterdžentom za čišćenje površine četke.