-45%

Bluetooth bežične slušalice i9S

Bežične slušalice i9S dizajnom i kvalitetom izgledaju gotovo identično kao AirPods i, baš kao one, imaju malenu kutijicu koja osim skladištenja služi i za punjenje slušalica.

Risparmia: 20,10 (44%)

Disponibile su ordinazione

24,90

Quantità:
IL PIÙ VENDUTO
1x 24,902x 19,903x 17,50
COD: EarBud Categoria:

ERGONOMSKI DIZAJN

Zaboravite na neugodne ušne slušalice koje vam ispadnu iz ušiju. i9S bežične Bluetooth slušalice pružaju najvišu razinu udobnosti tijekom upotrebe. Usredotočite se na uživanje u razgovoru ili slušanje vašeg omiljenog albuma s glazbom, za najbolje bežično iskustvo pobrinut će se najnovija tehnologija povezivanja Bluetooth 5.0.

JEDAN GUMB ZA SVE FUNKCIJE

Sve su funkcije dostupne preko jednog gumba. Želite li primiti poziv ili preskočiti pjesmu? Jednostavno koristite višenamjenski gumb na jednoj od slušalica.Povezivanje sa telefonom (iPhone ili Android) je jako jednostavno. Samo prvi put uparite slušalice preko Bluetootha i to je to, slušalice se automatski odspoje kada ih vratite u kutijicu i automatski spoje kada ih izvadite iz kutijice.

KOMPAKTNA KUTIJICA ZA PUNJENJE

Napunite bateriju slušalica u ležištu za punjenje, čak i kad nije uključena u utičnicu. Slušalice u stanju pripravnosti mogu trajati 80 sati. S njima možete telefonirati ili slušati glazbu 2 do 3 sata, vrijeme punjenja slušalice u ležištu je 40-50 min.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Frekvencijski raspon: 20-20000Hz
Bluetooth 5.0
Udaljenost prijenosa: do 10M
Vrijeme glazbe/razgovora: do 3h
Vrijeme punjenja: 40-50min