-32%

Vlažilec zraka v podobi kamina AIRESSENCY®

Očarljiva dekoracija za dnevne sobe, spalnice, pisarne in druge prostore. Vlaži zrak in z efektom plamena ustvari magično podobo. Postavite si svoj mini kamin v vaš najljubši prostor.

Svuota

33,99

COD: FireVlaz Categoria:

PREDNOSTI:

✅ Ima magičen svetlobni učinek, ki spominja na kamin
✅ Vlaži zrak, spušča prijetne dišave
✅ Sprošča vzdušje v prostoru
✅ Izjemno zanesljiv, s samodejnim varnostnim izklopom

👉 POPOLNA DEKORACIJA IN SPROSTITEV

Sprostite se, umirite in uživajte v objemu vašega doma v največji možni meri z vlažilcevm zraka AirEssency. Magična podoba, ki jo ustvarja s pršenjem meglice in realističnim učinkom raznobarvnega plamena očara prav vsakega. Popoln je tako za dekoracijo kot ultrazvočno aromaterapijo. Dodajte v njega vaše najljubše eterično olje in se zgolj prepustite užitku. Naporen dan bo v trenutku pozabljen in vaše misli bodo odtavale v pravljični svet.

 

👉 INTELIGENTNE LED LUČI

Vlažilec zraka za svoje delovanje uporablja inteligentne LED luči, ki ustvarijo svetlobni učinek plamena. Barve svetijo v različnih barvnih odtenkih in se spreminjajo. Ne boste mogli umakniti pogleda z njega in vsakič znova vas bo pomiril. Verjemite, tudi gostje bodo popolnoma očarani nad vašo novo dekoracijo, ki bo oddajala prijetno raznoliko svetlobo in obenem zadišala po najbolj sproščujočih aromah.

👉 TIHO DELOVANJE, FUNKCIJA SAMODEJNEGA IZKLOPA

Vlažilec zraka AirEssency deluje izjemno tiho (30 dB), tako da vas ne bo motil pri počitku ali delu. S pomočjo vgrajenega inteligentnega čipa bo vlažilec prenehal delovati, ko mu bo zmanjkalo vode. Tudi zaradi tega je zelo zanesljiv, zmogljiv in popolnoma varen za uporabo.

👉 PRENOSEN, KOMPAKTEN, PRIROČEN

Preprosto ga postavite tja, kjer vam bo prinašal največ koristi. Je kompakten in zlahka prenosljiv, tako da ga je zelo enostavno prenašati. Lahko ga uporabite kot čudovit dekorativni element, za vlaženje prostora ali pa za namene sproščanja ob telovadbi, poslušanju glasbe ali meditacijah. Je tudi odlično darilo za prijatelje, družino, ljubljene osebe ali poslovne partnerje.

DRUGE INFORMACIJE

Material: Plastika
Barva: črna, bela
Napajanje: USB kabel
Moč: 4,5W
Hrupnost: 30 dB
Kapaciteta rezerovarja: 180ml
Velikost: višina: 10 cm; širina: 17 cm

Navodila za uporabo:

Dodajte vodo v rezervoar za vodo (ne prekoračite nivoja vode). Po želji dodajte ustrezno količino eteričnega olja (3-5 kapljice), na kratko pritisnite gumb za pršenje, da začne pršiti.

Za učinek svetlobe:

Na kratko pritisnite gumb za osvetlitev, da vklopite lučko, ki so sprožila čudovit svetlobni učinek. Če želite povečati moč svetlobe, še malce dlje časa držite gumb za osvetlitev. Ponovno kratko pritisnite, če želite ugasniti svetlobni učinek.

Zaščitna funkcija:
Vlažilec zraka ima vgrajen čip za zaščito pred pomanjkanjem vode. Samodejno preneha delovati, ko zazna, da ni vode.