-31%

Švedski panj za kampersku vatru – MagicLOG® 2

Probudite avanturistički duh u sebi i vašim najdražima i stvorite čarobnu atmosferu uz novu i inovativnu švedsku vatru

Risparmia: 11,00 (30%)

Disponibile su ordinazione

24,90

Quantità:
IL PIÙ VENDUTO
1x 24,902x 19,903x 17,50
COD: FireWood2 Categoria:

INOVATIVNI DODATAK ZA SVAKU AVANTURU

Ekološki prihvatljive sirovine, sigurnost od alergija, praktično pakiranje. Švedska kamping vatra je jednostavna za korištenje i transport. Udobna ručka izrađena od ekoloških materijala. Sadrži 4 okomita prolazna reza. Dovoljna je samo 1 šibica da se konoplja zapali i plamen će biti ujednačen i postojan, bez obzira na vremenske uvjete. Proces izgaranja nije popraćen stvaranjem otpada ili čađe.

PRIREDITE ČAROBNU ATMOSFERU

Švedsku vatru možete koristiti za pečenje roštilja, lov, ribolov, kampiranje, seoska događanja, rođendani, vjenčanja, romantične večeri na terasi, a također je idealan za seoske i stambene kamine, bez obzira na prigodu švedska vatra će uvijek stvoriti toplu i magičnu atmosferu. Također, neosporna prednost je gotovo potpuna odsutnost pepela.

SUPER JEDNOSTAVNA I BRZA POTPALA

Prije upotrebe skinite okruglu naljepnicu s površine panja zatim zapalite fitilj koji je integriran na površinu . Nekoliko minuta nakon paljenja fitilja, panj je spreman za upotrebu i kuhanje.Vrijeme gorenja varira od 1h 15 min do 1h 30 minuta, osim toga užareni žar koji ostane od gorenja ložišta služit će kao dodatni izvor topline na duže vrijeme!

OSTALI PODATCI:

Materijal: Bijela Breza
Vrijeme gorenja: 1h 15min – 1h 30min