-25%

USB rotirajući hvatač muha – FlyTrap®

Do sada najučinkovitiji, najekonomičniji i potpuno prirodan način hvatanja muha. Konačno možete uživati ​​u prekrasnim ljetnim danima bez dosadnih letećih uljeza.

Risparmia: 9,00 (25%)

Disponibile su ordinazione

26,99

COD: FlyTrap Categoria:

NAJUČINKOVITIJI HVATAČ MUHA

Revolucionarni FlyTrap hvatač muha daleko je najučinkovitiji način borbe protiv ovih dosadnih uljeza, ima 5 rupa u koje se stavlja mamac za muhe (može biti voćni sok, med ili bilo koja tekućina ili mamac u prahu), prozirna rotirajuća ploča gura muhe u donju komoru koja je dizajnirana tako da muhe ne mogu izaći iz nje. Ne koristi otrovne kemikalije ili druge štetne proizvode, potpuno prirodan i učinkovit način.

USB NAPAJANJE

FlyTrap hvatač muha napaja se USB kabelom, tako da ga možete spojiti na bilo koji uređaj koji ima USB priključak (računalo, PowerBank, mobilni punjač itd.). Rotirajuća ploča rotira se vrlo sporo kako ne bi uplašila muhe i učinkovito ih gura u komoru. Ima vrlo tihe načine rada pa ga možete koristiti cijelu noć i neće probuditi ni vas ni vaše dijete.

KAKO KORISTITI

1. Postavite mamac na 5 rupa na gornjoj ploči može biti bilo koja tekućina koja sadrži šećer ili bilo koju drugu organsku hranu ili sok koji privlači muhe (nemojte koristiti tvrdu hranu).
2. Spojite USB kabel na bilo koji uređaj koji ima USB priključak
3. Pritisnite tipku za pokretanje
4. Nakon što se muhe nakupe u komori otvorite komoru i ispraznite je i FlyTrap je spreman za ponovnu upotrebu

OSTALE INFORMACIJE

Boja: Bijelo-Plava
Materijal: PVC Plastika
Veličina: 23cm x 8cm
Napajanje: USB kabal
Primjenjiva površina: 20-50 četvornih metara
Paket uključuje: 1x Uređaj za hvatanje muhe; 1 x USB kabel bez konektora