-28%

Hulahop obruč sa tegom za mršavljenje – HulaHup™

Potpuno drugačiji način vježbanja koji će vam omogućiti da se riješite neželjenih kilograma te oblikujete i ojačate trbušne mišiće. Vježbanje s ovim obručem je potpuno zabavno i voljet ćete trenirati s njim.

 

Risparmia: 13,00 (28%)

Disponibile su ordinazione

32,99

COD: HulaHup Categoria:

SAGORIJEVA MASNOĆE I POTAKNUJE MRŠAVLJENJE

Hulahop obruč sa tegom za mršavljenje nije običan obruč. On je, za razliku od mnogih drugih običnih obruča, prilagodljiv, pa će ga moći koristiti djevojke i žene različitih veličina u struku. Ono što ga čini posebnim je teг od pola kilograma koji je zakačen na njegu, a poenta je okretati ga oko sebe. Na taj način ćete početi gubiti kalorije, sagorijevati masnoće i potaknuti mršavljenje.

MASAŽA TRBUHA

Osim tega i podesivog volumena, ono što ovaj HulaHop čini posebnom je to što su unutarnji dijelovi obruča, tj. dijelovi koji dodiruju vaš trbuh i leđa dok pokušavate okretati teg u krug, napravljeni su da vas masiraju, a time dodatno poboljšaju cirkulaciju i mršavljenje.

NEJVEROJATNO BRZI REZULTATI

HulaHup™ obruč je savršen za vježbanje kod kuće i u prirodi, a rezultati će se vidjeti nevjerojatno brzo. Oblikovat ćete trbuh i struk, ojačati mišići, a moći ćete nositi odjeću kakvu ste željeli, ali niste mogli donedavno.

OSTALE INFORMACIJE

Boja: Ružicasta
Materijal: ABS Plastika
Promjer: 132 cm