-36%

Narukvica protiv komaraca ( 10 komada) – UltraProtect®

Potpuno se opustite u lijepim ljetnim danima i budite 100% zaštićeni od uboda komaraca i krpelja.

Risparmia: 13,00 (36%)

Disponibile su ordinazione

22,99

COD: KomGum Categoria:

POTPUNO PRIRODNA ZAŠTITA OD KOMARACA

UltraProtect® – narukvica protiv komaraca ima posebnu kapsulu s uljima citronele, čajevca, lavande, eukaliptusa, pelina, limuna te eteričnim uljima kamilice i paprene metvice. To su mirisi koji prirodno odbijaju insekte. Miris polako isparava i tako vas štiti od uboda. Ulje iz ampule se oslobađa u dodiru s kožom. Ako se narukvica smoči, to ne smanjuje njezin učinak, prirodno odbija insekte u radijusu od 1,5 m od narukvice.

ZA ODRASLE I NAJMLAĐE

Korištenjem narukvice UltraProtect® uživat ćete u prirodi ili na svom kućnom balkonu, jer ćete se zaštititi od uboda komaraca i krpelja. Sastav koji odbija insekte je prirodan, pa ga mogu koristiti i odrasli i djeca. Može ga sigurno koristiti i bebe.

VRHUNSKI MODNI DODATAK

Možete birati između čak 6 boja narukvice UltraProtect®: žutu, zelenu, plavu, crnu, ružičastu i ljubičastu. Definitivno ćete naći jednu ili dvije među bojama koje će vam postati omiljeni modni dodatak tijekom ljetnih dana. U paketu ćete dobiti 10 komada raznobojnih narukvica.

OSTALE INFORMACIJE

Boja: Raznobojna
Materijal: Silikon
Širina narukvice: 1,3 cm
Dužina narukvice: 24cm ( podesiva)
Vrijeme djelovanja: do 3 mjeseca
Odbija komarce i krpelje 1,5 metara od narukvice
Ampula sadrži: ulje citronele, ulje čajevca, ulje lavande, eukaliptusovo ulje, ulje pelina, limunovo ulje, eterično ulje kamilice i eterično ulje peperminta.
Paket sadrži: 10 komada raznobojnih narukvica