-31%

Magnetska mreža za komarce (80cm x 210cm) – MagNes

Magnetska mreža protiv komaraca pružit će vašoj obitelji potpunu zaštitu od insekata. Nemojte dopustiti da vaše dijete bude uznemireno tijekom učenja, aktivnosti i spavanja.

 

Risparmia: 11,00 (30%)

Disponibile su ordinazione

24,99

COD: KomNet Categoria:

UČINKOVITO RJEŠENJE PROTIV KOMARACA

Magnetna mreža učinkovito sprječava ulazak insekata u kuću bez ograničavanja vašeg kretanja. Zahvaljujući ušivenim magnetima, zatvara se automatski i vrlo lako! U prostorije će stalno ulaziti svjež zrak, a mreža će se pobrinuti da ugodne ljetne večeri ne pokvare komarci!

LAGANO ZA UGRADNJU NA SVE VRSTE VRATA

Možete ga postaviti bilo gdje – odgovara svim vrstama vrata – PVC, drvena, metalna. Čini da vaša kuća izgleda elegantno i uredno. Ne oštećuje površinu vrata. Prakticno, jednostavno i brz za instalaciju. Nije potreban alat – sve što vam treba je uključeno u paket!

VRHUNSKA IZRADA I KVALITET

Mrežasta tkanina od poliestera dovoljno je izdržljiva da izdrži tisuće korištenja, a također je dovoljno lagana da kroz nju mogu slobodno hodati djeca, psi i mačke. Kvalitetan materijal od kojeg je mreža izrađena pružit će vam potpunu zaštitu kako biste mogli uživati ​​u mirnom snu bez straha od bolesti koje prenose komarci.

OSTALE INFORMACIJE

Boja: Crna
Materijal: Poliesterska mrežasta tkanina, magnet
Veličina: 80cm x 210cm
Pogodno za sve vrste vrata: PVC, drvena, metalna