-25%

Ultrazvučni repelent za glodavce i komarce – SonicRep®

Učinkovito i sigurno rješenje za štetočine i komarce u vašem domu bez upotrebe kemikalija i drugih opasnih materijala. Uz SonicRep® revolucionarni repelent zauvijek ćete se riješiti štetnika.

Risparmia: 9,00 (25%)

Disponibile su ordinazione

26,99

COD: KomRep Categoria:

INTELIGENTNA PRETVORBA FREKFENCIJE

Elektromagnetski valovi i ultrazvučni valovi se stalno mijenjaju, što onemogućuje insektima i štakorima da se prilagode stabilnoj frekvenciji valova i tako zauvijek tjera štetnike. Budući da repelent ne ubija štetnike već ih samo odbija, ne morate uklanjati mrtve kukce ili štetnike.

100% SIGURNO ZA LJUDE I KUĆNE LJUBIMCE

Samo štetnici poput miševa i insekata mogu čuti ultrazvučni repelent. Ljudi i životinje ne čuju ništa i ne šteti trudnicama i djeci. Ali ako u svojoj kući držite hrčke kao kućne ljubimce nemojte ga koristiti.

ŠIROKA UČINKOVITA POKRIVENOST

SonicRep® repelent protiv insekata i glodavaca učinkovit je u zatvorenim prostorima do 200 četvornih metara. Prikladan je za dom, ured, trgovinu, hotel, skladište, elektronički sustav, tvornicu itd. Otjeruje štakore, šišmiše, komarce, muhe, žohare, mrave, buhe, gekone i pauke.

JEDNOSTAVAN ZA KORIŠTENJE

Samo priključite uređaj i pritisnite i držite gumb za napajanje 2 sekunde. Inteligentni kontrolni čip pruža pametnu kontrolu frekvencije između 22KHZ – 85KHZ. Pazite da ga postavite okomito 20-80 cm od tla. I pazite da ispred repelenta nema prepreka poput zavjesa ili ormarića.

OSTALE INFORMACIJE

Boja: Crna
Materijal: ABS Plastika i metal
Veličina: 5,8 cm x 11,5 cm
Područje primjene: 200 četvornih metara
Frekvencija: 22KHZ – 85KHZ