-30%

2-U-1 Električni reket za insekte i svjetiljka protiv komaraca – MoSwa®

Inovativno 2 u 1 rješenje koje će se zauvijek riješiti dosadnih komaraca i drugih insekata.

Risparmia: 15,01 (30%)

Disponibile su ordinazione

34,99

COD: KomSwa Categoria:

INOVATIVNI DIZAJN 2 u 1

Može se koristiti kao reket za ubijanje insekata, a možete ga staviti na stalak i koristiti ga kao lampu za komarce noću, emitira UV zrake koje privlače insekte. MoSwa® dolazi s visokonaponskim električnim pražnjenjem koje trenutno ubija insekte jednim laganim dodirom. Može se koristiti i za druge insekte kao što su komarci, muhe, žohari, pauci, mravi itd…

SIGURAN I JEDNOSTAVAN ZA ČIŠĆENJE

MoSwa® lako se čisti nakon što ga prestanete koristiti. Zbog jednoslojnog dizajna, leteći insekti neće biti uhvaćeni unutra, tako da nećete morati obavljati prljavi posao čišćenja. Za razliku od drugih strojeva protiv komaraca, MoSwa®ne ispušta nikakve kemijske pare ili dim kako bi ih se riješio insekata. Ovaj stroj za ubijanje komaraca dat će svjetlo bez odsjaja koje će biti svjetionik za te dosadne insekte i usisati ih čim se približe. Siguran je za korištenje u sobi za bebe i odrasle osobe.

BRZO PUNJENJE I SIGURNO NA DODIR

Može se jednostavno napajati pomoću USB kabela priključenog na adapter, power bank, prijenosno računalo ili bilo koji drugi uređaj. Dolazi s iznimno snažnom baterijom od 1200 mAh. Samo ga jednom napunite i koristit ćete ga cijeli mjesec. Uključuje 3 sloja mreže. dva vanjska izolacijska sloja i jedan unutarnji ABS zaštitni sloj za sprječavanje strujnog udara.

OSTALE INFORMACIJE

Boja: Bijela
Materijal: ABS Plastika
Veličina: 54cm x 22 cm
Napajanje: Putem USB kabla
Vrijeme punjenja: 4 sata
Paket uključuje:
1x reket za insekte
1x postolje
1x USB kabel za napajanje