-34%

LED solarne svetilke v obliki gobe MUSHEY® (3 kosi)

Spremenite vaše dvorišče v pravljično svetlečo oazo. Prisrčne oblike gob bodo pričarale magično podobo, ki jo bodo občudovali prav vsi.

Risparmia: 17,01 (34%)

Disponibile su ordinazione

32,99

COD: LedGoba Categoria:

PREDNOSTI:

3x svetleče gobe v paketu
 So vodoodporne
Prikupna osvetlitev
Napajanje s sončno energijo

PRIKUPNA OBLIKA, KI OČARA

Čarobna svetloba in pravljična podoba teh svetilk bo poskrbela za magično dekoracijo vašega dvorišča, vrta ali terase. Ko bo padla noč, boste občudovali prikupno podobo in niti za trenutek ne boste obžalovali vaše odločitve, da jih imate. . Osupljiv izgled na njih v nočnem času bo očaral prav vse, ki bodo usmerili pogled na te luči.

2 NAČINA OSVETLITVE

Gobe (v paketu prejmete 3 kose) svetijo v topli rumeni svetlobi s pridihom oranžne. Nastavite si lahko 2 načina delovanja – utripajoča svetloba ali način stalne osvetlitve brez utripanja. Prilagodite si način, ki bo najbolj popolno nadgradil podobo okolice vašega doma.

VODOODPOREN IN KAKOVOSTEN MATERIAL

Če bo na njih padal dež ali sneg, to ne bo vplivalo na delovanje teh svetilk. So namreč vodoodporne, ob tem pa so izdelane iz materiala, ki je trpežen in odporen proti bledenju. Na ta način vam bodo dolgo služile in postale nepogrešljiv del vaše hiše.

NARAVI PRIJAZNA TEHNOLOGIJA

Vsaka izmed svetilk ima majhen solarni panel, ki podnevi absorbira naravno svetlobo in se na ta način polni. Nato se avtomatsko prižge ob mraku in se izklopi ob zori. Vaša naloga je le, da jih preprosto in enostavno namestite na želeno mesto, kjer bodo prejemale dovolj dnevne svetlobe. Luči imajo edinstven izgled v obliki gobe, kar jim daje res poseben šarm. Tako jih lahko kot dekoracijo uporabite v vseh letnih časih.

DRUGE INFORMACIJE

Količina: 3 kosi

Material: ABS plastika

Mere: Višina: 18 cm (8 cm palica in 10 cm goba), širina: 8 cm

Barva: belo-oranžna

Svetloba: toplo rumena