-25%

LED solarne luči LIGHTBULB®

Magične okrogle luči, ki pričarajo očarljiv ambient. Avtomatsko se prižgejo, ko nastane tema in ugasnejo ob dnevni svetlobi.

Risparmia: 10,00 (25%)

Disponibile su ordinazione

29,99

COD: LedLuc Categoria:

OKOLICA HIŠE BO OČARLJIVA

Čas je, da tudi okolica vaše hiše zablesti v polnem sijaju. Te LED solarne luči z očarljivo toplo rumeno svetlobo bodo polepšale vaše dvorišče, vrt ali drugo pot. Postavite jih, kjerkoli želite in si ustvarite pravo malo pravljico.

OKOLJU PRIJAZNE IN VODOODPORNE

Polnijo se s pomočjo sončne energije, ki jo potem dodobra izkoristijo ponoči. Avtomatsko se nato ugasnejo, ko postane svetlo. Tako vam ni treba skrbeti za prižiganje in ugašanje teh luči. Prav tako so vodoodporne inimate še eno skrb manj, kaj bo z njimi, ko bo padal dež.

TRPEŽNE IN VZDRŽLJIVE

So izredno trpežne, odporne proti bledenju, rji, prahu in vlagi. Uporabljate jih lahko skozi celo leto. Na voljo so v črni barvi z belim okrolgim pokrovom, pod katerim se ponoči skriva čudovita toplo rumena svetloba.

LEP IZGLED

Najlepše pridejo do izraza seveda ponoči, a čudovit dizajn s prefinjeno obliko polepša okolico tudi podnevi. Tako so odličen dekorativni dodatek okoli vaše hiše. Gostje in sosedje bodo navdušeni, vi pa boste sproščeno stopali med njimi in jih občudovali vsakič znova in znova.

KAKO DELUJEJO

  1. Luči postavite v položaj, kjer bodo izpostavljene neposredni sončni svetlobi, najbolj optimalno se napolnijo v 4-6 urah na dan. Dlje kot sonce sije podnevi, dlje bodo seveda oddajale svetlobo.
  2. Prižgete jih z gumbom na spodnji strani pod belim pokrovom, ki ga tako pred prvo uporabo odvijete. V primeru deževnega vremena bo učinkovitost polnjenja izdelka nižja od običajne, kar je seveda normalno za solarne izdelke.
  3. Redno odstranjujte prah in ostanke s površine, kar bo pripomoglo k izboljšanju učinkovitosti polnjenja izdelka.
  4.  V primeru slabega vremena, kot soneurja, toča ali močan sneg, je bolje, da izdelek pospravite na varno.

OSTALE INFORMACIJE

V paketu prejmete 2 solarni LED luči.

Barva: Črno-bela

Svetloba: toplo rumena

Velikost posamezne luči: 33×10 cm

Čas polnjenja: od 4 do 6 ur

Čas delovanja: do nekaj ur (6-8), odvisno od jakosti sonca.

Moč: 1,2V 40 MA – baterija; 2V 40 MA – solarni panel