-28%

2 u 1 USB punjiva LED lampa protiv komaraca – LedMosquito®

LedMosquito® konačno će riješiti vječni problem dosadnih komaraca. Učinkovito privlači i uništava komarce i druge insekte u vašem domu, vrtu, terasi ili kamp kućici. Zaštitite sebe i svoje najmilije uz LedMosquito®, bez kemikalija i štetnih tvari!

Risparmia: 11,01 (27%)

Disponibile su ordinazione

28,99

COD: MosTrap Categoria:

ZA MIRNE LJETNE NOĆI

LedMosquito® lampa koristi ultraljubičaste zrake koje privlače komarce i druge leteće insekte, kada uljezi uđu u lampu, odmah bivaju ubijeni strujnim udarom, za razliku od ostalih proizvoda na tržištu koji samo onesvijeste insekte. Naša lampa ne koristi kemikalije ili druge otrovne materijale, potpuno je sigurna za ljude i djecu, učinkovito djeluje na površini od 50 do 120 m².

UGRAĐENA LED LAMPA

LedMosquito® lampa protiv komaraca ima ugrađeno LED svjetlo koje možete uključiti pritiskom na tipku, tako da u jednoj sekundi dobijete vrlo funkcionalno LED svjetlo od svjetiljke protiv komaraca koje možete koristiti noću kod kuće ili na kampiranju. Na dnu lampe nalazi se ručka s kojom možete nositi LED lampu i rotirati za 360 stupnjeva.

UGRAĐENA PUNJIVA BATERIJA

Ova vrhunska svjetiljka protiv komaraca ima ugrađenu bateriju od 4000mA koju možete puniti putem USB-a putem bilo kojeg uređaja (računalo, PowerBank, mobilni punjač itd.). Vrijeme potrebno za potpuno punjenje baterije je 8-9 sati, nakon potpunog punjenja možete je koristiti više od 16 sati. Njegov prijenosni dizajn omogućuje vam da ga ponesete sa sobom gdje god vam zatreba kod kuće, vikendom, na kampiranju, na odmoru, itd….

OSTALE INFORMACIJE

Boja: Crna
Materijal: ABS Plastika
Veličina: 208mm x 105mm
Snaga: 5W
Napajanje: USB kabel za napajanje
Snaga baterije: 4000mA
Područje primjene: 50-120m²
Vrijeme punjenja: 8-9 sati
Vrijeme korištenja nakon punjenja: 16 sati