-32%

Jastučići protiv vibracija ( 4 komada ) – AntiVIB

Pomoću ovih praktičnih jastučića te teške električne uređaje možete držati tamo gdje trebaju i ograničiti razinu buke u svom domu!

Risparmia: 10,10 (31%)

Disponibile su ordinazione

21,90

COD: PodStroj Categoria:

SMANJUJE VIBRACIJE I BUKU

Jastučići za noge perilice rublja koji ne ostavljaju tragove na podu i povećavaju površinu kontakta, čineći stroj stabilnijim i bližim nečujnom stanju. Jastučići apsorbiraju udarce i smanjuju kretanje perilice i sušilice rublja kako bi zaštitili pod od ogrebotina. Podizanje visine kućanskih aparata i namještaja zaštitit će ih od vlage, učinkovito produžiti vijek trajanja namještaja.

KVALITETAN MATERIJAL

Naš set jastučića za perilice ima ukupno 4 jastučića protiv klizanja i amortizacije. Sivi sloj je izrađen od izdržljive ABS Plastike koja ima izvrsnu nosivost. Istovremeno je dizajniran s rešetkom, koja ima dobar učinak protiv klizanja. Crni sloj je TPU guma, koja je neklizajuća, antifrikcijska i ima mekana svojstva, uvelike smanjuje buku i daje vam mirno okruženje za život.

JEDNOSTAVNO I BRZO POSTAVLJANJE

Nisu potrebni alati ili neuredna ljepila, samo podignite svaki kut uređaja ili namještaja i gurnite neklizajuću podlogu za stopala na tačno mjesto.

OSTALE INFORMACIJE

Boja: Siva
Materijal: ABS Plastika i TPU Guma
Univerzalna veličina za sve strojeve za pranje i sušenje rublja
Paket uključuje: 4 x jastučići protiv vibracija