-35%

Vrtne gumene rukavice sa kandžama – GardenClaw

Rad u vrtu bez rukavica može biti prljav posao. Još je gore ako imate rukavice koje vam odvlače pažnju i ne štite ruke. Zato smo stvorili ove nevjerojatne vrtne rukavice! Omogućuju vam kopanje, sadnju, grabljanje bez alata, brzo i jednostavno!

Risparmia: 11,10 (34%)

Disponibile su ordinazione

20,90

COD: RokVrt Categoria:

VRTNE RUKAVICE ZA KOPANJE I SADNJU

Savršene za kopanje i sadnju, ove vrtne rukavice izrađene su s 4 jake i izdržljive ABS kandže na svakoj ruci, koje su vam jednostavne za obavljanje svih poslova u dvorištu kao što su kopanje, sadnja, plijevljenje i sijanje. Sve kandže su pričvršćene jakim i ekološki prihvatljivim materijalom.

VODOOTPORNE I PROZRAČNE

S izdržljivim i vodootpornim materijalom od prirodne lateks gume na dlanu, ove rukavice pomažu vašim rukama da ostanu suhe i čiste. Prozračno najlonsko pletenje na leđima omogućuje cirkulaciju zraka, održavajući ruke hladnim i udobnima.

JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE I ČIŠĆENJE

S ovim vrtnim rukavicama možete uživati ​​u radu u vrtu bez brige o prljavštini, ubode i ozljedama. Ove rukavice štite vaše ruke od prljavštine, kamenja i trnja. Jednostavno isperite rukavice vodom, osušite ih i i ponovno su spremne za korištenje. Univerzalna veličina odgovara većini žena, muškaraca. Savršen poklon za svakog ljubitelja vrta i biljaka.

OSTALE INFORMACIJE

Materijal: Prirodna lateks guma i ABS plastika
Veličina: Univerzalna
U paketu dobijate 2 rukavice sa po 4 kandže