-45%

Bilježnica i podsjetnik za svakodnevne aktivnosti – My Chores

S našim vrhunski planerom dnevnih aktivnosti više nikada nećete zaboraviti učiniti važne stvari koje ste planirali, istovremeno poboljšavajući svoju samodisciplinu i učinkovitost.

Risparmia: 18,01 (45%)

Disponibile su ordinazione

21,99

COD: TaskList Categoria:

PRIJENOSNI PODSETNIK I BILJEŽNICA

Često zaboravite učiniti nešto što ste planirali? Sada postoji kontrolni podsjetnik koji nam može pomoći da stvari radimo logičnije i organiziranije. Klizači kliknu na svoje mjesto kada je svaka aktivnost dovršena i možete jednostavno resetirati tablicu za sljedeći dan. To vas podsjeća svaki dan i s vremenom ćete razviti dobru naviku. My Chores je izvrstan alat za samodisciplinu i poboljšanje vlastite učinkovitosti kod djece i starijih osoba.

FLEKSIBILNI KLIZAČ

Izdržljiva obiteljska bilježnica ima izvrstan izgled. Njegov jedinstveni dizajn omogućuje jednostavno pomicanje klizača, ali ostaje na mjestu kada ga odaberete ili poništite odabir. Vrlo je fleksibilan i praktičan te je vrlo pogodan za svakodnevnu upotrebu.

VISOKOKVALITETNI MATERIJAL

Ova prijenosna ploča za bilješke izrađena je od visokokvalitetne ABS plastike i polikarbonata, pouzdane kvalitete, sigurna za ljudsko tijelo, bez mirisa i izdržljiva. I na dojam je glatka i nema izbočina, vijek trajanja je vrlo dug.

 

OSTALE INFORMACIJE

Boja: Bijela
Materijal: ABS Plastika i Polikarbonat
Veličina: 20 x 12 cm