-31%

Silikonski čep i cjedilo (1+1 GRATIS) – CleanSINK®

Još uvijek ste zabrinuti da ostaci, kosa i hrana blokiraju odvode u kupaonici i kuhinjskom sudoperu? Naš odvodni čep može vam pomoći da riješite ovaj problem vrlo jednostavno i brzo.

Risparmia: 9,10 (31%)

Disponibile su ordinazione

19,90

COD: UmLov Categoria:

SPRIJEČAVA ZAČEPLJENJE

100% uspješno hvata hranu, kosu i ostale ostatke kako ne bi začepili odvod. Pomaže u održavanju nesmetanog protoka odvoda, eliminirajući začepljenja stranih tijela i naslaga. Lako se čisti i postavlja.

VIŠENAMJENSKI

Prikladan za većinu odvoda za sudoper, tuš ili kadu. Ovaj silikonski filtar može se koristiti u kupaonskim odvodima, odvodima kade, kuhinjskim sudoperima, tuševima ili gdje god želite uhvatiti neželjene ostatke.

JEDNOSTAVAN ZA KORIŠČENJE I ČIŠĆENJE

Instalacija je vrlo jednostavna bilo gdje, odgovara većini standardnih sudopera i odvoda. Prilikom vađenja samo ga treba izvaditi iz sudopera i ocijediti. Samo obrišite ili isperite sapunom za čišćenje i ponovno je spreman za upotrebu.

MATERIJAL VISOKE KVALITETE

Izrađen od visokokvalitetnog silikonskog materijala, izdržljiv i neće se deformirati. Vrlo otporan na klizanje, elastičan i otporan na habanje. siguran je i zdrav za korištenje.

OSTALE INFORMACIJE

Materijal: Silikon
Boja: Nasumična
Veličina: 10 cm x 10,5 cm
Odgovara gotovo svakom sudoperu ili odvodu