-41%

Elegantna zapestnica z obeskom DREAMCATCHY®

Zapestnica v srebrni barvi je očarljiva in pristaja različnim modnim stilom. Obesek je unikaten in nosi posebno sporočilnost.

Risparmia: 15,00 (40%)

Disponibile su ordinazione

21,99

COD: ZapDr Categoria:

OČARAJTE S POSEBNIM STILOM

Priljubljen dizajn, lep in moderen videz. Poudarja eleganco in ženstvenost. Zapestnica DreamCatchy je čudovit modni dodatek za vsako žensko. Njen prefinjen dizajn polepša videz in doda piko na i vašemu stilu.

VRHUNSKI DIZAJN

Videz zapestnice je še posebej očarljiv zaradi okraskov, ki so na njej. Tudi zato je nepogrešljiva popestritev modnih stilov v vseh letnih časih. Obesek z motivom lovilca sanj pa sporoča, da v vsakem trenutku sledite svojim sanjam in verjemite vase.

POPOLNO DARILO

Ta zapestnica je tudi odlična izbira za darilo. Podarite jo lahko dekletu, prijateljici, ženi, mami, hčerki, primerna je za rojstne dneve, obletnice, valentinovo, božič… S tem darilom boste svojim najdražjim izkazali naklonjenost in poskrbeli za čudovito presenečenje.

PRILJUBLJENA OBLIKA

Oblika zapestnice je trenutno modni trend na področju nakita. Z njo zagotovo ne morete zgrešiti, oddaja posebno energijo in pristaja ženskam z različnimi stili.

DRUGE INFORMACIJE

Material: kovina

Zapestnica je izdelana v čudoviti srebrni barvi. Lahko si jo prilagajate po meri.

Ni primerna za uporabo v vodi (tuširanje, kopanje v bazenu ipd.). Priporočamo, da jo pred stikom z vodo odstranite iz roke.